דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


אורז עם תרד 

מאת    [ 18/12/2009 ]

מילים במאמר: 118   [ נצפה 4959 פעמים ]

החומרים:

כוס אורז לבן, 2 כוסות מי ברז, בצל ירוק, בצל יבש גדול, כף רסק עגבניות, כוס עלי תרד חתוכים לרצועות, שתי שיני שום קצוצות, חצי כפית סוכר, כפית מלח, חצי כפית פלפל, רבע כוס מיץ לימון, מעט כמון, מעט שמן לטיגון.

 

ההכנה:

1. קוצצים דק את הבצל היבש והשום ומטגנים עד לשקיפות

2. מוסיפים את האורז ובוחשים, עד שגרגרי האורז מצופים בשמן.

3. מוסיפים את כל יתר החומרים ומבשלים על אש גבוהה תוך כדי בחישה, עד שהמים מגיעים לרתיחה.

4. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר וממשיכים בבישול איטי כרבע שעה על הלהבה הנמוכה ביותר.

5. מכבים את האש וממתינים חמש דקות לפחות עד לפתיחת המכסה.

אופציות: ניתן להמיר את עלי התרד בעלי מנגולד טריים.

 

בישולים עם ילדים
המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב